Contact

4U!-team

Het 4U!-team is een werkgroep van de Katholieke Charismatische Vernieuwing die momenteel bestaat uit 8 studenten tussen de 19 en 28 jaar. Wij zijn zelf in onze tienerjaren naar 4U! en Hightime geweest en hebben tijdens de kampen zelf ontdekt dat God een persoonlijke God is die van ons houdt en met wie je een relatie kunt hebben. Omdat 4U! en Hightime zo'n verschil hebben gemaakt in onze eigen levens, willen we nu niets liever dan zoveel mogelijk tieners in Nederland hetzelfde laten meemaken.

Voor de organisatie van de kampen komen we als team verschilende weekend per jaar bij elkaar. Het organiseren van de kampen is echter niet de enige functie van deze weekenden, ook brengen we samen tijd door in gebed voor onszelf en voor de tieners / medewerkers. Daarnaast is het elkaar bemoedigen op geloofsgebied een belangrijk doel van deze weekenden.

Naast de organisatie van de kampen zijn we als teamleden actief op verschillende plaatsen binnen en buiten de kerk. Zo leiden we tienergroepen, vormselvoorbereidingen en zijn we betrokken bij gebedsgroepen. Daarnaast zijn ook leden van het team actief in (christelijke) studentenverenigingen en hebben we contact met verschillende nieuwe bewegingen.

Wij dromen er als team van dat elke katholieke tiener in Nederland Jezus op een persoonlijke manier mag ontmoeten. Wij geloven dat God 4U! en Hightime op bijzondere manieren gebruikt om tieners naar zich toe te trekken en hen om te vormen tot mensen die een verschil maken in deze wereld.

Groetjes,

het 4U!-team

Het 4U!-team in 2021

Bovenste rij v.l.n.r. Emma Pouwels, Sophie Beekhuizen, Arieke van Reeken, Robin Keijzer en Esther Carroll

Onderste rij v.l.n.r. Thomas Coppens, Ellen Pouwels en Daan Suijkerbuijk

Niet op de foto: Ruben van Pampus

Contact

Het 4U! team is via de mail bereikbaar op info@4u-hightime.nl, deze mailbox is gelinkt naar een van de eindverantwoordelijken van het kamp. Voor dringende of persoonlijke vragen kunt u bellen met Arieke van Reeken (06-12080707) of Sophie Beekhuizen (0616167310).

Adres dienstencentrum

St. Katholieke Charismatische Vernieuwing
Prins Karelstraat 100
5701 VM Helmond

Ons Dienstencentrum in Helmond is op maandag, dinsdag en donderdag, 10.00-14.30 uur, bereikbaar via tel. 0492-554644 (in vakantietijd kan de bereikbaarheid anders zijn).

Telefoon: 0492 - 554644

Email: tieners@kcv-net.nl

Bank: IBAN NL75 INGB 0009 2336 52 t.n.v. Stichting KCV - jongeren