4U! 2021

Arms Wide Open

Na lang wachten...

Hopen we jullie deze zomer dan eindelijk weer te kunnen zien in het altijd zonnige Someren. Met open armen staan we klaar om jullie te ontvangen! Beleef samen met vrienden en vriendinnen en natuurlijk met Jezus een super gaaf kamp. Duik een week lang onder in de leukste spellen en activiteiten. Luister naar teachings en neem de tijd om samen met leeftijdsgenoten te delen. Geniet van de relaxte zomerse tijd, ga uit je dak bij de lofprijzingen en vier samen de mis! Maar vooral: leer hoe onze Vader áltijd met Zijn armen wijd open voor ons klaarstaat!

Hij ging terug naar zijn vader. Toen hij nog ver van huis was, zag zijn vader hem al en werd ontroerd; snel liep hij op hem toe, viel hem om de hals en kuste hem.

-- Lucas 15, 20 --

4U! 2021 gaat door! Hoe? Dat hangt af van de geldende overheidsmaatregelen.

We bidden met elkaar voor een fysiek kamp! Zo niet? 100% geld terug!

Praktische informatie

Kosten deelnemers: €199,- p.p.
Kosten medewerkers: €159,- p.p.
Broers-/zussenkorting: €5,- p.p.

Dit bedrag kan je overmaken naar:
IBAN NL75 INGB 00092336 52
t.n.v. Stichting KCV- jongeren o.v.v. [je naam] en ‘4U! 2021’.

Bij annulering wordt het bedrag teruggestort. Medewerkers aanmelden vóór 12 juli, tieners aanmelden vóór 26 juli. Na deze data kan deelname niet meer gegarandeerd worden.

Zit je krap bij kas maar wil je wel graag deelnemen? Er zijn mogelijkheden!
Neem contact op met het KCV dienstencentrum via info@kcv-net.nl

Corona maatregelen

we gaan er zereneus mee om jaNieuwbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden van de komende tienerkampen 4U! en Hightime, ervaringen van tieners en medewerkers en de leukste foto's ontvangen van onze top fotografen?