Info voor medewerkers

MEDEWERKER WORDEN OP 4U!? JE BENT VAN HARTE WELKOM!

HEY THERE!!

Wist je al dat je ook medewerker van het 4U! tienerfestival kunt worden? Je bent van harte welkom! Nu heb je misschien honderd vragen over wat je tegen zou kunnen komen of wat je te wachten staat. We proberen hierin wat meer duidelijkheid te brengen. Een ding is zeker: 4U!-medewerker zijn is fantastisch!

Als medewerker ben je op het kamp samen met een andere medewerker verantwoordelijk voor een groepje van 8-10 tieners. Je doet mee met de spellen, je praat met je tieners over God, je bidt samen: je draait het hele kamp met de tieners mee.

God kan hierin door jou heen gaan werken. Dit betekent dat je tijdens het kamp even een stukje mag meelopen met de tieners en hun eerste aanspreekpunt bent. Daarnaast maak je een hoop lol met de andere medewerkers en is 4U! ook echt voor jezelf een ervaring om nooit te vergeten..

KOM JIJ HET TEAM VERSTERKEN?

4U! is daarnaast een mooie te plek om te groeien in leiderschap. Ook kun je als medewerker meehelpen met de organisatie van het kamp. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kortom: 4U! is een intensieve week waarin je vol voor de tieners gaat, maar ook een week waarin je zelf God mag ontmoeten en een fantastische tijd zult hebben. Jouw tieners zullen op 4U! een stuk dichter naar God toegroeien, hoe gaaf is het om ze daarin te helpen?