Info voor medewerkers

MEDEWERKER WORDEN OP 4U! OF HIGHTIME? JE BENT VAN HARTE WELKOM!

HEY THERE!

Wist je al dat je ook medewerker van de 4U! en Hightime tienerfestivals kunt worden? Je bent van harte welkom! Nu heb je misschien honderd vragen over wat je tegen zou kunnen komen of wat je te wachten staat. We proberen hierin wat meer duidelijkheid te brengen. Een ding is zeker: Medewerker zijn is fantastisch!

Met een team van ongeveer 40 medewerkers begeleiden we tijdens 4U! en Hightime 150 tieners. Zoal binnen elk team zijn er veel verschillende rollen die je kan invullen tijdens een kamp. Hieronder kan je iets lezen over de verschillende taken die je als medewerker kan vervullen.

Deelgroepleider

De meeste medewerkers worden deelgroepleider. Dan ben je tijdens het kamp samen met een andere medewerker verantwoordelijk voor een groepje van ongeveer 7 tieners. Je doet mee met de spellen, slaapt samen op een kamer, je praat met je tieners over God en je bidt samen: je draait dus het hele kamp met de tieners mee. Als deelgroepleider heb je echt een kans om een persoonlijke band op te bouwen met de tieners en je hebt de kans om gedurende de jaren mee te groeien als je dat leuk vind!

Logistiek

Het logistieke team is verantwoordelijk voor het klaarzetten van alle beamers, spellen en overige benodigdheden. Zij beheren al het materiaal en zorgen dat dit op het juiste moment op de juiste plek is. Tijdens 4U! zorgt logistiek ook voor de limonade tijdens de pauzes tussendoor. Bij logistiek zitten betekent hard werken op piekmomenten en overzicht houden in waar welke materialen zijn!

Facilitair team

Het facilitair team zorgt tijdens de kampen ervoor dat alles in en om het gebouw schoon is. Zij poetsen de toiletten en douches en zorgen voor koffie en thee tijdens de pauzes. Als medewerkers in het facilitair team heb je de kans om programma onderdelen bij te wonen zoals de Mis en de lofprijzingen. Ook als je niet het hele kamp kan komen maar je wil wel sfeer proeven en je vrienden zien is het facilitair team heel geschikt!

Het keukenteam

Tijdens 4U! is er een keukenteam dat de hele week voor alle maaltijden zorgt. In de grote keuken van De Hoof zijn zij de hele dag bezig met het voorbereiden van het ontbijt, de warme lunch en de broodmaaltijd 's avonds. Het corvee wordt ook door het keukenteam begeleid. Binnen het keukenteam heb je de kans om te leren, programma onderdelen mee te maken, maar vooral een grote bijdrage leveren aan de beleving van de tieners! Want zeg nu zelf, lekker eten doet veel goeds.

KOM JIJ HET TEAM VERSTERKEN?

4U! en Hightime zijn mooie te plekken om te groeien in leiderschap. Ook kun je als medewerker meehelpen met de organisatie van het kamp. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kortom: 4U! of Hightime is een intensieve week waarin je vol voor de tieners gaat, maar ook een week waarin je zelf God mag ontmoeten en een fantastische tijd zult hebben.