Info voor tieners

Tracks

Iedere tiener die op 4U! en Hightime komt, is ingedeeld een groep, een zogenaamde track. Dit is een groep van ongeveer 25 tieners. In welke track je komt is afhankelijk van hoe oud je bent en of je in een verdiepende track wilt. Dat laatste kun je aangeven bij je aanmelding.

Iedere track heeft eigen spreker(s), die jullie tijdens de tracktijd iets vertelt over moeilijke geloofszaken of een ander interessant onderwerp. Je hebt genoeg de tijd om al jouw vragen aan hen te stellen. Daarnaast heb je samen met jouw track een gebedsavond. Ook gaan jullie gave spellen doen met deze groep!

Programma

HIERONDER ZIE JE HOE EEN DAG OP 4U! OF HIGHTIME ER ONGEVEER UIT ZIET:

07.45 Mis

09.00 Ontbijt

09.45 Programma met Lofprijzing

10.30 Programma in Tracks –> een spreker + deelgroeptijd

12.30 Warme lunch

14.00 Ontspannen middagprogramma –> spel, bijvoorbeeld The Maxx

17.00 Stille Tijd in Deelgroepen

18.00 Koude avondmaaltijd

19.30 Programma –> Lofprijzing en Ministry of Medewerkersavond

22.00 Bedtijd

Lofprijzing

Iedere dag hebben we twee keer een moment van lofprijzing. Tijdens de lofprijzing zeggen we tegen God hoe geweldig Hij is. We zingen nummers van bijvoorbeeld Hillsong United, Chris Tomlin, Matt Redmann en Bethel Music. In deze momenten krijgt God de ruimte om tot en door ons te spreken.

Stille Tijd

Iedere dag heb je met je deelgroep Stille Tijd. Dit is geen tijd waarin jullie stil zijn, maar een tijd waarin jullie praten over bijbelteksten of samen bidden. Misschien ontdek je wel wat God heel graag tegen jou wil zeggen?

Ministry

De Ministry is een gebedsavond, waarbij je even stil kunt worden. We nemen ons momentje met God, vertellen Hem onze zorgen of waar we juist heel dankbaar voor zijn. Hier kun je voor je laten bidden. Daarnaast kun je gaan biechten. Kortom, een heerlijk rustig momentje met God!

Holy Hour

Wil je naast de Ministry nog meer tijd met God doorbrengen op het kamp? Dan kun je tijdens het Holy Hour naar de kapel gaan. Tijdens het Holy Hour kun je op verschillende manieren bidden. Je kunt bijvoorbeeld voor een bepaalde plaats bidden, door op een landkaart een punaise op deze plek te prikken. Bidden, maar dan net even anders.

Live life to the Maxx (The Maxx)

Eén van de middagen op 4U! (dus niet op Hightime) hebben we een waterspelmiddag. In jouw deelgroep strijd je tegen andere deelgroepen. Het is een hele uitdaging om droog te blijven!!