Tracksysteem

Tijdens het kamp werken we met een ‘tracksysteem’. Dit betekent dat we iedereen in een ‘track’ indelen. Dat is een groep met mensen van jouw leeftijd die dezelfde dingen interessant vinden.

Dit kamp gaat het tracksysteem er anders uitzien dan vorige kampen.

11, 12 of 13 jaar

Ben je 11, 12 of 13 jaar? Dan kom je in de Are You Ready?! Je maakt voor het eerst kennis met het kamp samen met je leeftijdsgenoten. Aan de hand van spelletjes, teaching en gezelligheid leer je samen Jezus steeds beter kennen! Wil je een te gekke week beleven en vrienden voor het leven maken? Kom dan naar de Are You Ready!

14 t/m 17 jaar

Ben je 14 t/m 17 jaar? Dan mag je kiezen! Er zijn twee tracks die we hieronder uitleggen:

Explore

In deze track ga je actief aan de slag om God beter te leren kennen. Samen met anderen ontdek je het geweldige avontuur dat God voor ons leven heeft uitgestippeld! Er zijn twee Explore tracks: de Explore 1 voor 14 en 15 jarigen en de Explore 2 voor 16-17 jarigen.

Salvation

Ben je tussen de 14 en 16 jaar oud en toe aan diepgaande gesprekken en uitdagende teachings? Bij de Salvation track krijg je de kans je geloofsleven een echte boost te geven! Er zijn twee Salvation tracks: de Salvation 1 voor 14 en 15 jarigen en de Salvation 2 voor 16-17 jarigen.

17 of 18 jaar

Ben je 17 of 18 jaar? Dan heb je de optie om naar de Powertrack te gaan. Je leert als volwassene in het geloof te gaan staan en bereid je voor op eventueel leiding worden op de kampen. Door verdiepende teachings en goede vriendschappen kom je nog sterker in het geloof te staan.