Tracksysteem

Tijdens het kamp werken we met een ‘tracksysteem’. Dit betekent dat we iedereen in een ‘track’ indelen. Dat is een groep met mensen van jouw leeftijd die dezelfde dingen interessant vinden.

Dit kamp gaat het tracksysteem er anders uitzien dan vorige kampen. Als je eerder bent geweest, ken je de Discover 1 & 2 en de Connect 1 & 2. Die bestaan niet meer. In plaats daarvan zijn er de volgende tracks:

12 jaar

Ben je 12 jaar? Dan kom je in de Are You Ready?. Je gaat leren over God, maar ook heel veel spelletjes spelen en leuke dingen doen. Je hoeft zeker niet alleen maar stil te zitten en te luisteren!

13 of 14 jaar

Ben je 13 of 14 jaar? Dan kom je in de Inspired. In deze track ga je God nog beter leren kennen. Je krijgt zowel ‘diepgang’-teachings (een soort lesjes), als wat meer ‘doe’-teachings. Geen zorgen, je hoeft niet als op school alleen maar te zitten en te luisteren naar saaie docenten… het wordt fantastisch!

15 of 16 jaar

Ben je 15 of 16 jaar? Dan mag je kiezen! Wil je vooral veel diepgang, ‘theologie’ en vooral heel veel leren? Dan is de Salt & Light (S&L) iets voor jou! Wil je juist wat praktischere teachings en wat meer doen? Dan pas je meer in de United. In beide tracks zul je met een groep leeftijdsgenoten samen meer naar God toe groeien.

17 of 18 jaar

Ben je 17 of 18 jaar? Dan heb je de optie om naar de Powertrack te gaan. Deze track focust op leiderschap (tijdens de kampen). Je duikt de diepte in om je met God voor te bereiden op medewerker zijn tijdens 4U! en Hightime. Ben je 17 jaar en voel je je hier nog niet klaar voor? Dan kun je nog een jaartje naar de United.

18 tot 24 jaar

Ben je 18 tot 24 jaar? Dan hebben we een jongerenprogramma voor jou! Wil je nog geen medewerker zijn maar wel naar 4U! komen? Dan kun je in de Connect verder groeien in je relatie met God. Natuurlijk kun je altijd nog besluiten om toch een kamp als medewerker mee te draaien!

Let op: met Hightime is er geen Connect track, we willen je uitdagen om medewerker te worden ;)